ShapeRoll

ShapeRoll

ShapeRoll hjälper kroppen att få ut slaggprodukterna!

Lymflasten som slaggprodukterna kallas ska ut via lymfsystemet, kroppens avlopp. Vätska och slagg som inte åker ut på en gång hamnar i bindväven som är kroppens ”soptipp”, sopgubbarna hinner inte med att ta bort det vi stoppar i oss, och vet inte alltid hur det ska sorteras. Då kan det bli volymökning, inflammatorisk reaktion och infektion, bakterie tillväxt.

Det kan även bli förtätningar och så småningom fettväv och i värsta fall växer bindväv och hud ihop, det heter fibroser (det är det som gör ont vid beröring/massage). I denna förtätande vävnad fastnar ytterligare lymfvätska och hela systemet blir trögt – en ond cirkel har uppstått. Det är som att släppa ut diskvatten med en disksvamp kvar i avloppshålet, det rinner väldigt sakta och det blir skräp kvar. Lymfsystemet blir då trögre och trögre och vi svullnar mer och mer, de flesta människor tror att de “bara har gått upp i vikt, det är väl åldern”. “Jag trodde det var fett”, säger de till mig. Visst blir det fett av svullnad men först är det vatten som samlas sen blir det fettceller så kan vi hålla borta vätska så kan vi hålla en hälsosam vikt.

Skräpet irriterar och ”bygger” olika sjukdomar, (t.ex. förkylning, ledvärk, fibromyalgi, allergier mm) beroende på individens egna svag punkter.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår