VÅRA INSTRUKTÖRER

Cecilia Stålhandske

Cecilia Stålhandske

Cykel • HIIT

Det bästa jag vet är att lyfta tunga grejer! Jag tränar främst styrketräning i olika former och cyklar med fokus på att vara stark inifrån och ut. Jag arbetar som träningsinstruktör och personlig tränare, och har grupper för återträning efter graviditet och förlossning. Jag är Lic personlig tränare och kostrådgivare genom The Academy samt Cert MammaMagetränare. Jag tycker om att träna tillsammans med andra på såväl HIIT-pass som cykelklasser. Att instruera HIIT och cykel är lekfullt och roligt, och jag tycker att det är otroligt häftigt och spännande att vara med på vägen när människor tänjer på sina gränser och utmanar sig själva. Alla kan, oavsett nivå, och det är så himla härligt!

Lollo Cronwall

Lollo Cronwall

HIIT

Jag älskar "grisiga" träningspass när man knappt kan stå upp efteråt. All träning är kul enligt mig. Eller tja; jag undviker spinning och svåra koordinationsövningar. Något jag inte undviker är burpees. Går du på något av mina pass vet du att de kommer, och de flesta avskyr att jag älskar dom.

Jag har studerat idrottsvetenskap i tre år på Linnéuniversitetet i Kalmar. En gedigen utbildning med innehåll som anatomi, idrottsmedicin, hälsokommunikation, MTB och vandring i Italien för att nämna några. Våren 2018 fick jag också min PT-licens genom Eleiko Education. Jag älskar att hjälpa människor in i en aktiv livsstil eftersom jag vet vilka fantastiska hälsovinster vi får av fysisk aktivitet. Att peppa deltagare på passen till nästa nivå och att de ska våga utmana sig själva är också något jag älskar. När jag inte hänger på Body arbetar jag som Fotbollsutvecklare på Smålands Fotbollsförbund, träna och administratör på Västerviks simsällskap samt fystränare för Vimmerby IF Dam Div 1.

Hoppas att vi ses på något av mina pass och hoppas att jag får dig att älska burpees!

Teresa Karlsson

Teresa Karlsson

Yoga

Jag heter Teresa Karlsson och är diplomerad friskvårdskonsult som friskvårdsmasserat sedan 2007. Jag upptäckte yoga som träningsform efter min andra graviditet som pga foglossning/bäckenrelaterad smärta slitit på min kropp. Yogan hjälpte mig att hålla undan smärta från mitt diskbråck som konstaterades 2018. Min främsta motivation till att hålla igång träningen är att mitt mående är så mycket bättre när jag tränar regelbundet. Smärtan kommer krypande om jag har ett ofrivilligt träningsuppehåll. Jag gillar att träna i grupp men också att ta ensamma promenader med favoritmusik i hörlurarna. Jag tränar helst yoga i alla dess former, men cykelpass, Abs & ass och styrkepassen är också mina favoriter.

Victoria Allard

Victoria Allard

Cykel

En rockig brud född 1989 i en liten by utanför Vimmerby trakterna.

Bor och lever ihop med sambo och katt.

Jag har sedan 16 års ålder intresserat mig för styrketräning och konditionsträning i olika former och började som spinninginstruktör 2010 och fastnade direkt för denna fantastiska träningsform.

"Jag kan garantera dig att spinning är en träningsform för alla människor!"

Let`s rock`n roll and have a god time!

Göran Modig

Göran Modig

Cykel

Jag och min fru Åsa är försenade "gröna vågare" som flyttade till Ebbeshult, strax norr om Vimmerby för 6 år sedan och vi stortrivs. Träning är för mig som yrkesofficer (pensionerad) helt naturligt och var dessutom kravställt på jobbet med både träning och uppfyllande av fysiska krav på arbetstid. Min stora passion var hastighetsåkning på skridsko. På barmarkssäsongen blev det mycket löpning men min favoritsport på sommaren var cykel. För lite drygt 20 år sedan var jag på mitt första spinningpass och tyckte att det va otroligt kul och jobbigt. Eftersom jag gillar att träna till taktfast musik och på en cykel blir det en mycket bra kombination. Officersutbilningen kommer väl till pass när jag med glimten i ögat ska styra och ställa på passen. 

Pernilla Ståhl

Pernilla Ståhl

Yoga

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår