VÅRA INSTRUKTÖRER

Adam Koponen

Adam Koponen

HIIT

Jag heter Adam Koponen och jag brinner för all form av träning. Jag tränar själv varje dag där jag utmanar mig själv hårt. Träning ingår i min vardag. Jag missar inte att träna, precis som att jag inte missar att äta; mina dagar utgår från dessa två. Jag gillar att lira hockey och all form av styrketräning, konditionsträning och rörlighetsträning. För mig är träning viktigt för att det får mig att må bra och se bra ut, så att jag kan ta mig an nya utmaningar och nå nya höjder. På mina pass kan du räkna med att svettas ordentligt. Jag, tillsammans med de andra instruktörerna, strävar alltid efter att alla ska kunna vara med och göra saker efter sin förmåga men på mina pass vill jag också att deltagare ska utvecklas och kunna höja sin ribba hela tiden. Jag vill inspirera andra till att sträva efter att bli bättre och må bättre. Vi ses, och då kör vi!

Anders Kindström

Anders Kindström

HIIT

Träning är något naturligt för mig. Något jag gör för att jag mår så bra av det. Känslan jag får efter ett tufft och utmanade pass, kanske på flera plan, är något jag vill och önskar att andra ska få uppleva. Du blir piggare och gladare när du har tagit ut dig; vilket du alltid får möjlighet att göra på mina pass oavsett vilken nivå du befinner dig på. Att du får möjlighet att tänja på dina gränser tillsammans med andra gör det bara mer tillfredsställande och glädjande. Jag tror att människor mår bra av att utmana sig själv. Great things never come from comfort zones.

Anna Kindström

Anna Kindström

HIIT • Tabata

För mig är träning en livsstil. Jag har alltid tränat, allt från löpning till styrketräning och gruppträning. Att träna i grupp tycker jag är roligt; det ger energi. Jag har många års erfarenhet av att instruera och jag har en instruktörsutbildning från SAFE.

Anna Hoffstedt

Anna Hoffstedt

HIIT

Jag är en social, glad och positiv tjej. Full av energi! Träning gör att jag mår bra. Det ger så mycket ny energi och glädje. För mig är träningen något som är både socialt och hälsosamt; jag träffar andra människor samtidigt som jag blir starkare. Att känna sig stark är något jag verkligen gillar! För mig är träning en naturlig del i vardagen, och något som helt klart ingår i mitt livspussel.

Carro Edgren

Carro Edgren

HIIT

Jag bor i Vimmerby med min man och våra tre barn. Till vardags arbetar jag på Vimmerby Energi & Miljö AB. På fritiden tycker jag om att hänga med mina barn, åka husvagn och självklart att träna. Jag tränar för att må bra. Det ger mig mycket energi, och är det absolut bästa sättet att rensa huvudet. Att träna tillsammans med andra är också en fantastisk gemenskap. På gymmet är vi en stor familj!

Cecilia Stålhandske

Cecilia Stålhandske

Cykel • HIIT

Det bästa jag vet är att lyfta tunga grejer! Jag tränar främst styrketräning i olika former och cyklar med fokus på att vara stark inifrån och ut. Jag arbetar som träningsinstruktör och personlig tränare, och har grupper för återträning efter graviditet och förlossning. Jag är Lic personlig tränare och kostrådgivare genom The Academy samt Cert MammaMagetränare. Jag tycker om att träna tillsammans med andra på såväl HIIT-pass som cykelklasser. Att instruera HIIT och cykel är lekfullt och roligt, och jag tycker att det är otroligt häftigt och spännande att vara med på vägen när människor tänjer på sina gränser och utmanar sig själva. Alla kan, oavsett nivå, och det är så himla härligt!

Ingela Koponen

Ingela Koponen

Core •Cykel • HIIT  • Styrka • Tabata

Ett träningsfreak som äntligen fått chansen att "leva sin dröm"! Bor i villa i Vimmerby med man och dotter, sonen har flyttat till Oskarshamn för hockeygymnasium. Träning är en naturlig del av mitt liv.

Styrketräning, HIIT, spinning, löpning och caridoträning som inte innehåller alltför mycket koordination gillas. Träning ger och tar energi. Älskar energin i gruppträning och känslan av att hjälpa andra att träna och må bättre. Under hösten går jag en pt-utbildning i Bromma för att bli ännu bättre och kunna hjälpa andra ännu mer och ännu bättre.

Full fart framåt! Mot nya mål!

Lollo Cronwall

Lollo Cronwall

HIIT

Jag älskar "grisiga" träningspass när man knappt kan stå upp efteråt. All träning är kul enligt mig. Eller tja; jag undviker spinning och svåra koordinationsövningar. Något jag inte undviker är burpees. Går du på något av mina pass vet du att de kommer, och de flesta avskyr att jag älskar dom.

Jag har studerat idrottsvetenskap i tre år på Linnéuniversitetet i Kalmar. En gedigen utbildning med innehåll som anatomi, idrottsmedicin, hälsokommunikation, MTB och vandring i Italien för att nämna några. Våren 2018 fick jag också min PT-licens genom Eleiko Education. Jag älskar att hjälpa människor in i en aktiv livsstil eftersom jag vet vilka fantastiska hälsovinster vi får av fysisk aktivitet. Att peppa deltagare på passen till nästa nivå och att de ska våga utmana sig själva är också något jag älskar. När jag inte hänger på Body arbetar jag som Fotbollsutvecklare på Smålands Fotbollsförbund, träna och administratör på Västerviks simsällskap samt fystränare för Vimmerby IF Dam Div 1.

Hoppas att vi ses på något av mina pass och hoppas att jag får dig att älska burpees!

Patrik Svedberg Skog

Patrik Svedberg Skog

HIIT

Teresa Karlsson

Teresa Karlsson

Yoga

Jag heter Teresa Karlsson och är diplomerad friskvårdskonsult som friskvårdsmasserat sedan 2007. Jag upptäckte yoga som träningsform efter min andra graviditet som pga foglossning/bäckenrelaterad smärta slitit på min kropp. Yogan hjälpte mig att hålla undan smärta från mitt diskbråck som konstaterades 2018. Min främsta motivation till att hålla igång träningen är att mitt mående är så mycket bättre när jag tränar regelbundet. Smärtan kommer krypande om jag har ett ofrivilligt träningsuppehåll. Jag gillar att träna i grupp men också att ta ensamma promenader med favoritmusik i hörlurarna. Jag tränar helst yoga i alla dess former, men cykelpass, Abs & ass och styrkepassen är också mina favoriter.

Victoria Allard

Victoria Allard

Cykel

En rockig brud född 1989 i en liten by utanför Vimmerby trakterna.

Bor och lever ihop med sambo och katt.

Jag har sedan 16 års ålder intresserat mig för styrketräning och konditionsträning i olika former och började som spinninginstruktör 2010 och fastnade direkt för denna fantastiska träningsform.

"Jag kan garantera dig att spinning är en träningsform för alla människor!"

Let`s rock`n roll and have a god time!

Göran Modig

Göran Modig

Cykel

Jag och min fru Åsa är försenade "gröna vågare" som flyttade till Ebbeshult, strax norr om Vimmerby för 6 år sedan och vi stortrivs. Träning är för mig som yrkesofficer (pensionerad) helt naturligt och var dessutom kravställt på jobbet med både träning och uppfyllande av fysiska krav på arbetstid. Min stora passion var hastighetsåkning på skridsko. På barmarkssäsongen blev det mycket löpning men min favoritsport på sommaren var cykel. För lite drygt 20 år sedan var jag på mitt första spinningpass och tyckte att det va otroligt kul och jobbigt. Eftersom jag gillar att träna till taktfast musik och på en cykel blir det en mycket bra kombination. Officersutbilningen kommer väl till pass när jag med glimten i ögat ska styra och ställa på passen. 

Oscar Stenfeldt

Oscar Stenfeldt

HIIT

Pernilla Ståhl

Pernilla Ståhl

Yoga

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår