Utbud

TRÄNINGSGLÄDJE

På Body Gym & Relax arbetar vi med olika människor med skilda utgångspunkter och mål. Oavsett om du tränar på egen hand, deltar på våra pass eller tränar med personlig tränare arbetar vi för att du ska hitta just din nivå och utvecklas ifrån den. Vi står för hållbar hälsa, träningsglädje och gemenskap. Boka ett pass, fyll vattenflaskan och ladda för att ha riktigt roligt tillsammans med oss. 

Våra pass

Gymmet

Gymmet

När du tecknar ett medlemskap hos oss ingår det en gratis gymintroduktion där du får hjälp med din teknik, tips på övningar och inspiration till din fortsatta träning. För mer information och bokning, ta kontakt med Ingela Koponen.

Rabatt på träningskort

Studenter och pensionärer erhåller 15% rabatt på våra träningskort. Medlemmar i idrottsföreningar kan lösa träningskort hos oss till förmånliga priser. Meddela att du är ansluten och aktiv i föreningslivet när du köper kort hos oss så får du information om priser och upplägg. 

Personlig träning

Personlig träning

Vi som arbetar som personliga tränare på Body Gym & Relax är licensierade och vi har god kunskap inom träning. Vi har teoretisk bakgrund i anatomi, fysiologi och träningslära som gör att vi förstår grunderna i hur våra kroppar är byggda och fungerar. Som personliga tränare har vi kunskap om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och konstruera träningsupplägg som är effektiva och säkra utifrån mål och behov för kunden. Viktigt för oss är att våra personliga tränare möter dig oavsett skede i livet och hittar den lösning som fungerar bäst för dig. 

Vi arbetar med både PT-abonnemang där du kan träna ett visst antal pass i månaden med personlig tränare och PT-timmar som du kan lägga upp på ett sätt som fungerar för dig. 

Du som är nyfiken på personlig träning eller behöver hjälp med kostcoaching och samtal kan ta kontakt med Cecilia Stålhandske som är Lic Personlig tränare och kostrådgivare. Cecilia arbetar också med träning under- och efter graviditet och håller i de populära Mammagrupperna som startar regelbundet under hela året. Träningen i grupperna är givetvis anpassade efter rådande omständigheter och vi håller maxantal på 4-8 personer i varje grupp. (OBS! Cecilia har tillfälligt tagit en paus från BODY Gym & Relax för att ägna sig åt annat men håll utkik för hon kan komma tillbaka när man minst anar!)

Maila Ingela för mer information om PT, priser och bokning: ingela@bodygym.se 

Relax

Relax

Som medlem hos oss har du också tillgång till vår härliga relaxavdelning. Där finns en 8×5 meter pool, en härlig bubbelpool samt torrbastu. Detta får du tillgång till i medlemskap som silver, guld eller platina. Du är självklart välkommen att bada även om du inte är medlem, och du betalar 80 kr/ tillfälle. Relaxavdelningen är barnfri efter 17.00 samtliga dagar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår