HÅLLBAR HÄLSA

Öppet varje dag 05-22

JMC Affärsutveckling tar över Body Gym & Relax på Hotell Ronja

 

Träningsglädje

Träningsglädje

På Body Gym & Relax arbetar vi med olika människor med skilda utgångspunkter och mål. Oavsett om du tränar på egen hand, deltar på våra pass eller tränar med personlig tränare arbetar vi för att du ska hitta just din nivå och utvecklas ifrån den. Vi står för hållbar hälsa, träningsglädje och gemenskap. Boka ett pass, fyll vattenflaskan och ladda för att ha riktigt roligt tillsammans med oss.

ANGÅENDE COVID 19

Vi följer de uppsatta rekommendationer, restriktioner och lagar som gäller för Covid 19. Vi uppdaterar ständigt information på våra sociala kanaler om det arbete vi gör för att minska smittspridning och säkerställa träning för våra medlemmar.  Vi hänvisar till att följa oss på sociala medier för kontinuerliga uppdateringar kring vad vi gör och vad du själv behöver tänka på för att kunna träna hos oss.

Vi tar givetvis vårt ansvar på allra bästa sätt och arbetar för att säkerställa att våra medlemmar kan fortsätta vara fysiskt aktiva trots rådande omständigheter. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår